2019 JAMB UTME DAY 2 VERIFIED ANSWERS (MORNING)

DAY 2 JAMB UTME ANSWERS (ENGLISH)

NOTE: NO FREE ANSWERS, SUBSCRIBE FOR YOUR ANSWERS NOW, ANSWERS WILL BE DELIVERED TO YOU 3 HOURS BEFORE YOUR EXAM.
CALL OR WHATSAPP 08181414556.

PLEASE SUBSCRIBE NOW TO SCORE 270 AND ABOVE
CLICK HERE TO SUBSCRIBE NOW

READ ALSO: HOW TO SUBSCRIBE FOR YOUR JAMB UTME ANSWERS

 

ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
� *EXAM SUCCESS CARES*�
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬

1. Who is the protagonist in the book sweet sixteen?
ANS. Aliya

2. What was the introductory statement on Aliya’s 16th birthday letter?
ANS.”How time flies”

3. In the department of rascality and smartness who was the gold medalist?
ANS. Akin.

4. To Aliya what is the meaning of being dumb?
ANS. Not being intelligent.

5. What is the title of chapter one of sweet sixteen?
ANS. The letter.

6. What is Aliya’s mother profession?
ANS. Nursing.

7. What is the name of Aliya’s father?
ANS. Mr. Bello

8. To Aliya being called a child is the same thing as?
ANS. Stupid.

9. At the birth of Aliya what was he fathers profession?
ANS. Journalism.

10. The only thing Aliya’s father thought was worth celebrating was?
ANS. Achievements not birthday.

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬

11. The name of the writer of sweet sixteen is ?
ANS. Bolaji Abdullahi.

12. What name disgusted Aliya most?
ANS. You could call her chubby, plump but not fat.

13. At What age did Aliya start wearing bra?
ANS. At the age of ten.

14. At what age did Aliya get into secondary school?
ANS. 12

15. What was Aliyas perception about her roommate Grace?
ANS. She was a nice and generous person.

16. What was the proof that Aliya was serious in her chemistry for the term?
ANS. It reflected in her continuous Assessment and she made an A at the end of the term.

17. What kind of girls did Mr. Bello say boys like?
ANS. Dumb girls.

18. According to sweet sixteen what is the main aim of chess game?
ANS.To capture opponents king.

19. Why did Aliya not return Tokunbos teddy bear which he gave her on Valentine’s day?
ANS. She thought she won’t do that without hurting

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
� *EXAM SUCCESS CARES*�
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬

21. What is the title of Aliyas 16th birthday letter?
ANS. ”Letter to my daughter”

23. What was Aliya’s sixte

MORE LOADING……………….

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *